Hodnocení obchodu

4,9 569 hodnocení
Přidat hodnocení
5
524x
4
29x
3
5x
2
3x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
JP Avatar autora | 24.5.2019
KI Avatar autora | 23.5.2019
JP Avatar autora | 23.5.2019
Rychlá expedice, dobré ceny. Palec hore.
RP Avatar autora | 23.5.2019
MS Avatar autora | 23.5.2019
Avatar autora | 17.5.2019
PK Avatar autora | 17.5.2019
SJ Avatar autora | 16.5.2019
S obchodem jsem spokojen.
JK Avatar autora | 15.5.2019
LH Avatar autora | 15.5.2019
MP Avatar autora | 15.5.2019
DP Avatar autora | 15.5.2019
Vše super.
PC Avatar autora | 15.5.2019
Avatar autora | 13.5.2019
+ perfektní a rychlé

Avatar autora 25.5.2019
Velmi si vážíme Vašeho hodnocení. Snažíme se o neustálé zlepšování služeb a doufáme, že i příště nakoupíte opět u nás. Děkujeme Obchod TONERHAUS
Avatar autora | 13.5.2019
Super rychlé vyřízení
Avatar autora 25.5.2019
Velmi si vážíme Vašeho hodnocení. Snažíme se o neustálé zlepšování služeb a doufáme, že i příště nakoupíte opět u nás. Děkujeme Obchod TONERHAUS
Avatar autora | 12.5.2019
rychlé vyřízení
Avatar autora 25.5.2019
Velmi si vážíme Vašeho hodnocení. Snažíme se o neustálé zlepšování služeb a doufáme, že i příště nakoupíte opět u nás. Děkujeme Obchod TONERHAUS
MV Avatar autora | 12.5.2019
MT Avatar autora | 11.5.2019
Já koupil jenom toner, byl tady druhý den a funguje dobře.
RN Avatar autora | 10.5.2019
Vše rychle a v pořádku
IZ Avatar autora | 8.5.2019
+ rychlé vyřízení + doprava (zboží lze zaslat i do Zásilkovny) + toner je kompatibilní, funguje a tiskne srovnatelně s originálem Tento obchod mohu jedině doporučit. Nákupy hodláme realizovat i v budoucnu.

Stránka 1 z 30 , položek celkem: 582

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.